Vrijdag 11 oktober

Belevingstocht + ‘de Suskes’

Zaterdag 12 oktober

“DE FIK ERIN” + DJ DANNY

Zondag 13 oktober

THEVERY80’S + TENTQUIZ

11, 12 en 13 oktober 2019

jul 9, 2020

Op naar het alweer het 9e oktoberfeest in Witmarsum. Tot 2011 was het Boazum die de hekkensluiter was met het laatste grote tentfeest in de omgeving. Maar het weekend met de 2e zaterdag van oktober is sindsdien de afsluiter.

Opzet destijds was om de critici die altijd roepen dat er nooit wat te beleven is in het dorp de mond te snoeren. Dat mond snoeren is meer dan gelukt, maar gezien hebben we ze er nog nooit. Op zich geen punt, want alle mensen die wel van wat reuring houden wisten de feesttent wel te vinden, ook al moesten we 3 keer op zoek naar een goede locatie. Net als de voorgaande twee jaren kunt u ons ook dit jaar weer vinden aan de Mulierlaan t.o. de familie Dijkstra. En weer moeten we er een 100m2 bij aanplakken want ook vorig jaar sprong het bijna uit de voegen.

Op vrijdagavond trappen we af met de vanuit Pingjum verhuisde “Ljochtkuier”. Toneelvereniging ‘Surprise’ heeft de organisatie op zich genomen en zijn al een lange tijd bezig dit in goede banen te leiden. Bal na met “De Suskes”.

Vanuit de jeugd kwam er de opmerking dat ze wel wat inspraak zouden willen in de organisatie. En aldus geschiedde. Er is een heus jeugdbestuur gevormd en die barst van zoveel ideeën dat we nog wel een jaar of 10 vooruit kunnen. Dit jaar paintballen, schminken, disco, etc. etc.

Voor de muziek van de zaterdagavond zijn we eerst met een delegatie afgereisd naar het Brabantse. De naam van de band: “DE FIK ERIN”. Niet letterlijk natuurlijk, maar dit is als Brabants voor “We gaan een feestje bouwen”.

Zondagmorgen natuurlijk de tentkerkdienst, en ‘s middags weer eens wat anders, nl een feesttent pubquiz. Na afloop wordt de muziek verzorgd door de “TheVery80’s”. Afijn, hou de site en FB in de gaten en je blijft op de hoogte, en heb je vragen? we zijn bereikbaar.

Mocht je de bestuursleden wat wazig zien rondlopen, wees gerust, niks loos, maar ze zijn ook al bezig met het 10 jarig jubileum.

 

Alvast tot ziens op 11, 12 en/of 13 oktober.