Oktoberfest Wytmarsum. Hét tentfeest voor de gevorderde feestvierders!

sep 15, 2023

Onder het motto; De laatste, de leukste!’ is het bijna weer tijd om het tentfeest-seizoen in Fryslân af te sluiten met 3-daags feest in Witmarsum.

Voor de wandelaars is er voor de 3e keer de Ljochtkuier.frl. Kijk voor meer info even op hun website.

Het feest wordt deze vrijdagavond muzikaal geopend met de in Fryslân wereldberoemde band De Hûnekop & Oele plop en een feestelijke uitspatting van De Doelleazen. (Alle leeftijden)

De zaterdagmiddag is voor de jongsten. Vanaf 13.30 is de tent open en kun je worden geschminkt, op een rodeostier balanceren of je uitleven op een springkussen. Daarnaast word je meegesleept in de spellen van De CoolKids Party. Vrij entree!

De zaterdagavond is voor de 16+-ers!!! We gaan spectaculair uitpakken met The Royal Beat, Charly Lownoise en de Lawine Boys. Feest gegarandeerd en de tent is open vanaf 19.30 uur.

Op zondagmorgen gaan we even rustig wakker worden tijdens de tentkerkdienst. Tent open vanaf 10.30 en de koffie staat klaar.

Als je denkt, nou wordt al eens wat, dan hebben we nog wat. Wil je nog eens alleen of met je vrienden, familie enz. op een bijzondere manier gefotografeerd worden, dan is dit je kans.
De ‘Fototainers’ komen met allemaal apparatuur en objecten jou op de kiek zetten, en de foto krijg je gelijk mee naar huis.
Muziek hoort er ook bij natuurlijk, en voor de oudere jongere hebben we oud Veronica DJ Luis van der Tuin zover weten te krijgen om ons dat disco gevoel van de 70’s en 80’s nog eens te laten herbeleven. Voorwaarde was wel dat het ‘van Vinyl’ moest zijn, en daarom komt Disco Flash de boel installeren en kun je je verzoekplaat aanvragen via de bierviltjes.

Als uitsmijter is er nog een spetterend optreden van de band LYNX
Zondagmiddag is de tent open van 15.30 tot 21.30.